Baby Foot – mjukgör och vårdar fötterna

baby footBaby Foot är en fotvårdsprodukt som skonsamt och effektivt peelar bort döda hudlager och förhårdnader på fötterna. Produkten används för att vårda och mjuka upp trötta och överbelastade fötter. Den verkar effektivt mot bland annat ringorm, svampinfektioner och förhårdnader. Fötterna blir mjuka och lena, som bebisfötter, på 14 dagar.

Baby Foot innehåller 17 typer av naturliga extrakt som tillför fötterna en rejäl dos av fukt, något som behövs emellanåt. Produkten innehåller fruktsyra som på ett skonsamt vis tränger in genom de döda hudlagren och gör att den hårda huden enkelt peelas bort av friktionen som uppstår när man rör på sig.

Vem kan använda Baby Foot?

Det finns många som lider av förhårdnader och infektioner på fötterna. Dessa besvär kan komma från bland annat fel- och överbelastning i yrket eller också under fritiden. Baby Foot kan exempelvis användas av människor som idrottar eller motionerar, eller också av andra som går eller står mycket på jobbet. Våra fötter får tåla mycket stryk, och det varje dag. De är våra trogna följeslagare i vått och torrt, och förtjänar därför emellanåt lite omsorg.

Hur används Baby Foot?

Behandlingen med Baby Foot är väldigt enkel och effektiv. Fötterna smörjs först in med produkten, därefter sätts Baby Foot-sockan på och produkten får verka i ungefär 2 timmar. Det blir ett par välgörande och sköna spa-timmar för fötterna. Behandlingen fortgår under knappt en vecka, sedan börjar döda hudlager successivt att falla av. Kvar blir mjuka och sköna fötter, precis
som ett par lena bebisfötter.

Vart kan man köpa?

Baby foot kan köpas på bodystore.se

One thought on “Baby Foot – mjukgör och vårdar fötterna”

  1. Provade babyfoot i somras och blev besviken.

    Fötterna började flå efter någon vecka, men bara där huden redan är mjuk, typ översidan av foten, mellan tårna och på tårna.

    Under trampdynorna eller vad det kallas på oss människor är och förblir huden stenhård, där blev det ingen förändring alls.

    Bättre med Scholl´s kräm mot hälsprickor (även om man inte har hälsprickor) två gånger per dygn i strumpor i ett par veckor funkade mycket bättre för mig.

    Och blev billigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *