Balansplatta – För balans, styrka och rehabilitering

Balansplattan är ett utmärkt träningsredskap för dig som vill träna upp fotled, knä, höftled eller nedsatt balans. Förutom att en balansplatta tränar upp balansen och koordinationen så är de utmärka rehabiliteringsredskap för att träna upp styrka och spänst i baken, lår och vader. Särskilt uppskattade är balansplattor när det kommer till rehabilitering av knän och leder.

Vilken balansplatta ska man köpa då?

Det finns många olika balansplattor att välja bland. Vårt tips är att du köper den på nätet för spara pengar. För samma slant som du spenderar i butik får du en mycket bättre platta på nätet. Här nedan visar vi de två bästa balansplattorna som vi har hittat samt länkar till webbshopar där du kan köpa dem.

Abilica Balansplatta Pro

balansplatta från ablicia

Abilica Balansplatta Pro är en högkvalitativ platta som kräver bra balans hos användaren. Perfekt balansplatta till idrottare. Passar tex den som spelar fotboll, handboll, friidrott eller som bara vill träna upp sin balans.

Diameter: 31cm

Svårighet: Medel till avancerad användare.

Pris: 399:-

>> Köp här <<

 

Abilica Soft Balance

balansplattaAbilica Soft Balance är en mjuk balansplatta som man kan övningar på stående, sittande och liggande. Plattan har en knottrig yta vilket sägs ge ökad blodcirkulation i fötterna under träningen. Abilica Soft Balance passar nybörjare såväl som användare på medelnivå. Perfekt för både mage, rygg och balans!

Diameter: 35cm

Svårighet:  Lätt till medelanvändare.

Pris: 299:-

>> Köp här <<

 

Med hjälp av träning med balansplatta kan du förebygga och rehabilitera fotledsskador som exempelvis uppkommit vid löpning. Köp en balansplatta redan i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *