Bikinidieten

bikiniÄnda sedan bikinin slog ner som en bomb i modevärlden på slutet av 1940-talet (bikinin fick till och med sitt namn efter den atoll i Stilla Havet där några av de första nukleära provsprängningarna gjordes) har miljontals kvinnor världen över gått på diet för att se så bra ut i bikini som möjligt. Givetvis har det skapats en mängd dieter som sägs vara utmärkta för att skapa en vacker bikinikropp.

Den diet som har fått störst genomslag är den diet som kort och gott kallas ”bikinidieten”. Denna diet är inriktad mot mycket snabba resultat. Tanken är att man på ungefär en vecka ska kunna gå ner några kilo. Det är alltså ingen livsstilsdiet på något sätt.

Med bikinidieten ska man äta minimalt med mat under sju dagar. Kaloriintaget ska hållas extremt lågt. Helst ska man inte få i sig mer än 1000 kalorier. Man ska äta tre mindre måltider per dag. Frukosten kan bestå av två fullkornskex och ett glas juice. Lunchen och middagen ska bestå av magert kött eller mager fisk som serveras tillsammans med grönsaker. Sedan är det viktigt att komma ihåg att man inte får äta något efter klockan 20 på kvällen. Det kan vara en riktig pina att ta sig igenom sju dagar med bikinidieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *