Kontakt och annonsering

Syftet med dietguiden är att tillhandahålla en informationsrik sajt om dieter och hälsa. Vårt mål är att ge en så korrekt bild av hälsa som möjligt och avråda från ohälsosamma kostvanor som kan leda till undervikt eller övervikt. Vi som ger ut sidan heter Kim Ängalid och Chatarina Rehnström och kan kontaktas via info@dietguiden.com eller via formuläret nedan. För att göra dietguiden så bra som möjlig uppskattar vi feedback och kritik. Det kan vara allt från klagomål till förslag på hur vi kan göra sidan bättre.

Annonsera på dietguiden

Dietguiden har i skrivande stund runt 120 000 sidvisningar varje månad. Trenden är tydlig och allt tyder på att 2010 kommer bli ett bra år för dietguiden.

För tillfället kan vi erbjuda annonsering via CPM (Kostad per tusen sidvisningar) och PPC (Kostnad per klick). För recensioner och prisuppgifter, kontakta oss via info@dietguiden.com eller via formuläret.

Prisuppgifter:

  1. Topp-banner (468x60px): 1000kr / månad
  2. Övre rektangel-block i högerspalt (ca 300x250px) : 1000kr / månad
  3. Nedre rektangel-block i högerspalt (ca 300x250px) : 500kr / månad
  4. Övrigt reklamblock under artikel: 500kr / månad

Alla annonser är site-wide och säljs till en början i som en tre månaders test-period och därefter förhandlar vi upp eller ner priserna beroende på lönsamheten för båda parter. Kontakta oss för övriga annonsformat och CPM/PPC- priser.

Kontakta oss på dietguiden

[contact-form 1 “Kontaktformulär 1”]